obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ruim zenderaanbod: 53 TV-zenders, 90 radiokanalen. Videotheek Thuis: Keuze uit ruim 2000 films. Programma Gemist: Nederland 1, 2 en 3, gisteren en vandaag. Live TV Pauzeren: Onderbreken, terugspoelen en weer afspelen.
 Onderwerp afdrukken
Vanaf 16 april 2012 "Herhaaldelijke reeks opnames instellen" niet meer mogelijk
efbeejee
Ik heb ook al direct toen ik de brief kreeg geantwoord dat ik dit niet fijn vind. En gisteren de mail gekregen dat alles is aangepast. Dus opnieuw een mail gestuurd dat ik nu als ik een 3weekse vakantie heb, niet weet hoe ik de programma's opgenomen moet krijgen. Ik heb dus ook xs4all gevraagd welke oplossing zij daarvoor hebben.

Ik denk dat we met zoveel mogelijk mensen moeten klagen hierover. Ik koop toch ook geen auto waarbij ze met de eerstvolgende onderhoudsbeurt de achteruit-versnelling uitschakelen omdat die het minst gebruikt wordt?

Klachten indienen! En veel ook, hoe meer klachten, hoe meer ze moeten gaan luisteren naar de wensen van de klant.
Smile
 
hamster
Ik sta op het punt een glasvezelprovider te kiezen voor triple play (ben nu xs4all klant voor internet en bellen via ADSL).
Nadat ik alle bovenstaande reacties had gelezen, heb ik ook een klacht ingediend.
Naast het noemen van de voordelen van de veranderingen, was dit de reactie met betrekking tot de nadelen:

"U gaf aan dat u niet tevreden bent met de wijzigingen van het nieuwe opnemen en dat daar veel klachten over zijn. Helaas is het niet mogelijk om al onze klanten tevreden te stellen. Op dit moment is het ook technisch niet mogelijk om bijvoorbeeld het herhaaldelijk opnemen mee te nemen in het nieuwe opnemen.
XS4ALL is druk om de aanpassingen te realiseren. Van u wordt gevraagd om alstublieft geduld te hebben en de berichtgeving hierover af te wachten. Over de leverdatum van de aanpassingen kunnen geen uitspraken over worden gedaan."

Het blijkt dus technisch niet mogelijk?! Hoe moeilijk kan het zijn?

Ik ben er nog niet uit (de andere aanbieders in mijn woonplaats zijn andere KPN slaven en Vodafone...).
 
mgroeneweg
Ik heb zowaar een reactie gehad!Smile

Kennelijk komen herhalende opnames in juli weer terug.

Slecht geplande actie, hopelijk houden ze zich aan hun belofte.

Nog even geantwoord dat het wel leuk zou zijn als je je opnames nu ook op je iPad zou kunnen bekijken.
Kunnen ze gelijk meenemen met het weer invoeren van herhalende opnames, als goedmakertje... Cool
 
jackrabbit
Ik heb vandaag mijn hier geposte klacht ook naar xs4all gestuurd.
Alle klachten helpen :-)
 
EMoll
Is er nog niet ergens een petitie gestart???
 
Access
Ik heb in het linkerzijpaneel een enquete over dit onderwerp gepost.
Allemaal invullen dus.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Redhead
Ook maar eens even gemaild met de helpdesk:

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw bericht. Ik begrijp uit uw bericht dat u graag wilt weten wanneer het herhaaldelijk opnemen weer wordt ingevoerd. Momenteel is ons productmanagement hiermee bezig. Een definitieve datum kan ik helaas niet toezeggen. We onderkennen het gemis van deze optie en doen onze best om dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Als u nog vragen hebt, dan hoor ik dat graag van u.

En XS4All kennende zal dit dan dus ook wel weer even een tijdje duren!
 
dvdonck
Ligt het nu aan mij, of worden de problemen erger? Ik heb inmiddels ingestelde opnames die niet opgenomen zijn en opnames die bij het afspelen opeens stoppen, of niet eens starten.

Nog maar eens een uitgebreide klacht naar XS4ALL gestuurd, maar ik begin het behoorlijk zat te worden. Ik zal komende week proberen de opnames die ik nog heb te bekijken, en als XS4ALL niet snel met oplossingen komen zeg ik eind deze maand nog op.
 
hansdev
Ook geklaagd bij xs4all, en als antwoord gekregen dat er aan een oplossing gewerkt wordt. Maar dat dat nog even kan duren.
De electronische programmagids slechts tot over 2 dagen beschikbaar: Als dat bijvoorbeeld een week zou zijn zou er nog mee te leven zijn. Maar nu moet je iedere dag kijken of je de opname al hebbt voorbereid.ik heb nog nooit zoveel tijd aan het inprogrameren besteed!
Bovendien is de eindtijd 15 minuten langer dan de EPG. Maar Belgie laat de programma's nogal eens uitlopen. Ik heb al twee keer de laatste twee minuten (dus vaak de plot) gemist van New Tricks. Vroeger kon je gewoon een half uurtje verlengen, maar ook dat is afgepakt. Ik moet mijn oude Digitenne recorder dan gebruiken om het laatste deel te zien. Wat een afgang voor xs4all!
 
dvdonck

Quote

hansdev schreef:
Ik heb al twee keer de laatste twee minuten (dus vaak de plot) gemist van New Tricks. Vroeger kon je gewoon een half uurtje verlengen, maar ook dat is afgepakt. Ik moet mijn oude Digitenne recorder dan gebruiken om het laatste deel te zien. Wat een afgang voor xs4all!

Ik heb precies hetzelfde. Ik neem daarom standaard het programma er achter ook op. Handig is anders, maar het werkt wel. Meestal dan. Vorige week is het programma erna niet opgenomen. Staat om onduidelijke reden nog steeds in mijn "Gepland" lijstje.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Vanaf 16 april 2012 "Herhaaldelijke reeks opnames instellen" niet meer mogelijk', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
FB7581 Parental control werkt niet naar behoren Instelling problemen : 12 29 sep 2021
Gast profiel niet toegewezen? Fritzbox : 5 07 mrt 2021
Terugkijken niet beschikbaar TV Problemen : 3 28 jan 2021
Mesh lukt niet Fritzbox : 9 20 nov 2020
Arris 2952 luistert (luisterde) niet Algemeen : 7 22 okt 2020
Advertentie