obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
WLAN valt continu uit - Fritzbox 7360
richelle
Al sinds ik de Fritzbox 7360 heb zit ik met het probleem dat de draadloze verbinding op m'n laptop steeds wegvalt. Als ik de laptop herstart werkt alles weer, maar niet voor lang. M'n desktop pc is met een ka bel verbonden aan de Fritzbox en ik weet niet zeker of die verbinding ook wegvalt als de draadloze verbinding op m'n laptop uitvalt. Het zou zomaar kunnen.

Dit probleem heb ik dus al sinds ik de Fritzbox heb maar de laatste week is het echt rampzalig. Een avondje internetten is nu gewoon de hele avond de laptop herstarten omdat de verbinding steeds wegvalt. Doet de verbinding het even wel dan is 'ie ook vaak supertraag. Het is op deze manier niet te doen om te internetten.

Ik ben al een paar keer van kanaal gewisseld in de w lan instellingen in de fritzbox, maar ik merk geen verschil. Ik heb geprobeerd om het ip van m'n laptop vast te zetten maar ook dat maakte geen verschil.

Ik zie de verbinding ook vaak trippen.. Vaak valt ;ie uit en gaat ie dan opeens over op unsecured, dan weer uit, dan weer even aan, uit.

De problemen zijn pas ontstaan toen ik de fritzbox kreeg. Voorheen nooit ergens last van gehad.

Wat me nog opviel: in fritzbox staat wpa mode ingesteld op wpa + wpa 2 en in de instellingen van m'n draadloze verbinding staan geselecteerd wpa2-psk en data encryption aes. Is dat allemaal oke?

Wat kan ik doen want dit is niet leuk meer..

Thnx
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'WLAN valt continu uit - Fritzbox 7360', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Fritzbox 7583 Fritzbox : 309 22 mrt 2020
VLAN met Fritzbox 7581, fritzbox 7360 en tp-link tl-sg108e switch Algemeen : 5 20 mrt 2020
Fritzbox 7590 en Philips Hue Instelling problemen : 5 13 jan 2020
VPN, fritzbox 7590 Fritzbox : 3 10 jan 2020
Fritzbox 7340 update Fritzbox : 11 22 nov 2019