obey-robots.txt
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Fritzbox verbonden met een Ziggomodem: Parental Control werkt niet.
tyncale
Hallo, sinds kort heb ik mijn xs4all abonnement opgezegd ten faveure van Ziggo (ik had beide al voor lange tijd) maar wel Pack behouden. Nadat ik de Fritzbox 7490 had teruggestuurd heb ik mijn oude 7360 Fritzbox opgeduikeld en verbonden met het Ziggo modem. Ik heb dus 2 wifi netwerken in huis, een van de ziggo en een van de fritzbox. Beide werken prima.

Ik wilde weer het Wifi netwerk van de Fritzbox gebruiken voor mijn dochter aangezien de Fritzbox zulke fantastische Parental Controls heeft. Echter wat ik ook instel in Parental Controls, haar computer blijft toch verbonden met het internet, ondanks dat ze duidelijk op het Fritzbox wifi netwerk zit. Vroeger was de Fritzbox (de 7490, en daarvoor de 7360) natuurlijk altijd verbonden met xs4all zelf via de adsl lijn. Komt dit doordat welliswaar ze op de wifi van de fritzbox zit, maar verder toch via het (ongecontroleerde) Ziggo modem verbindt met het internet?

Is het zowiezo mogelijk om een gelinkte router te laten fungeren als "control"? of moet dit altijd in de Router/modem gedaan worden die daadwerkelijk aan de aansluiting verbonden is die het huis binnenkomt?

Ik hoop dat het een kwestie van instellingen is, maar als ik zo kijk in het Ziggo modem zie ik daar niet zo snel iets wat dit kan verhelpen. Ik hoop dat iemand hier iets over weet. Bedankt,
Michiel
 
Access
Kun je hier iets mee? https://www.opendns.com/home-internet-security/
Access
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Fritzbox verbonden met een Ziggomodem: Parental Control werkt niet.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
FB7360, USB NAS niet benaderbaar Instelling problemen : 4 10 mei 2019
Fritzbox 7590 valt compleet uit Fritzbox : 4 03 mei 2019
Fritzbox 7583 Fritzbox : 4 03 mei 2019
Geen poorten open fritzbox 7581 Fritzbox : 3 06 apr 2019
Cisco IP phone 7965 aan fritzbox 5490 Eigen telefoon netwerk : 1 27 mrt 2019