obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Einde XS4ALL?
Roger

tubejack wrote:

Dutch Viking wrote:

Ondersteunt deze dame Ibarra's strategie geheel of gedeeltelijk? En indien gedeeltelijk: wat wel en wat niet? Onzekerheid blijft.

De woordvoeder van KPN president-commissaris Duco Sickinghe is heel duidelijk. "Dat Leroy de ingezette strategie ondersteunde. Dat merkten we echt vanuit de organisatie."

Van deze dame hoeft XS4ALL niets te verwachten.

Ik weet het niet. Met de mededeling van de woordvoerder kun je allerlei kanten op. Je zou die zelfs kunnen uitleggen als een teken van enige interne verdeeldheid die publiek de kop in moet worden gedrukt. Naar buiten toe spreek je als organisatie uit één mond. Tekenen van interne twijfel kunnen dodelijk zijn, zeker nu de OR heeft gedreigd met een gang naar de rechter.

Wat de individuele leden van de RvB denken, zullen we waarschijnlijk nooit weten (behalve als het mis gaat, dan was iedereen opeens eigenlijk tegen). Waarom zou je je druk maken om een bedrijfsonderdeel dat jouw positie niet raakt? Kadaverdiscipline is goed voor je carrière. Een goede CEO doorbreekt dat schadelijke groepsgedrag. De Abilene-paradox is berucht.

Detailtje: jouw post was nummer 10000 op dit forum CheerCheerCheer
Gewijzigd door Roger op 08 september 2019, 08:53
FB 7590 (7.13) + Repeater 1750E (7.12)
 
Roger

fmrama wrote:

Klopt , ik zit nu op de MDF. Binnenkort gaan er in de straat een aantal huisnummers om van mdf naar sdf. Behalve een klein deel, waaronder van mijzelf.

Zijn dat toevallig net als jij bondingklanten? Die zullen denk ik in een tweede fase worden overgezet van bonded VDSL naar enkel VDSL als bonding bij een SDF-aansluiting niet nodig is voor het abonnement. Zo'n omzetting is complexer omdat daarbij ook de ISP betrokken is (die weet wat jouw abonnement is) en die doe je daarom liever apart.

Het is niet gebruikelijk dat bij de conversie van een kabelverdeler naar een actieve straatkast een deel van de klanten (langdurig) een MDF-aansluiting houdt.
FB 7590 (7.13) + Repeater 1750E (7.12)
 
fmrama
Nee het zijn niet alleen bonding klanten. In mijn straatdeel (5 huizen) ben ik de enige. Als ik wat postcodes in fourstack en kpnnetwerk zet is het een beperkt deel van de straten die niet mee gaan.
 
Roger
Het kan ook gewoon verkeerde data zijn bij KPN (komt vaker voor). Fourstack en kpnnetwerk gebruiken dezelfde onderliggende database. Ik zou gewoon even afwachten en kijken wat er bij jou gebeurt als KPN de kabelverdeler vervangt door een actieve straatkast.
FB 7590 (7.13) + Repeater 1750E (7.12)
 
Gieter
Vandaag stond dit in de krant.
Ik lees hierin, dat ze het er nog even door willen drukken.

Quote

Tubantia.nl:
Hoewel KPN nu officieel reageert op het advies, moet nog een definitief besluit worden genomen over het doorzetten van de plannen. Volgens bronnen binnen KPN gebeurt dat waarschijnlijk voor 1 oktober. Er wordt niet gewacht tot nieuwe ceo Dominique Leroy per 1 december aantreedt.
 
wil
Vandaag bericht in krant dat management van xs4all advies or naast zich neerlegt. Management xs4all wil dat xs4all opgaat in KPN. Ik snap hier niets van. Is er gerommel onder medewerkers xs4all? Dan is dit de snelste manier om einde te maken aan xs4all.
 
Dutch Viking
Het management van XS4ALL is geparachuteerd door KPN, en heeft geen enkele affectieve verbinding met het bedrijf. Het zegt mij voldoende dat de OR in opstand is gekomen en hoogstwaarschijnlijk nu naar de rechter zal gaan stappen. Terecht.
 
Roger
Die rechtszaak zal denk ik niets uithalen. Tenzij er sprake is van onrechtmatig handelen (zoals eerder in deze kwestie toen geen advies van de OR was gevraagd) of aantoonbaar wanbestuur (wat in elk geval niet apert is), zal de rechter de eis afwijzen. Rechters zijn er niet om bedrijven te besturen.

Het enige wat nog mogelijk is dat de OR met de rechtszaak erin slaagt de zaak over het aantreden van de nieuwe CEO (per 1 december) heen te tillen in de hoop dat mevr. Leroy het anders zal zien. KPN zal dit ongetwijfeld proberen te voorkomen door aan te dringen op spoed 'omdat dit proces al heel veel schadelijke vertraging heeft opgelopen'.
FB 7590 (7.13) + Repeater 1750E (7.12)
 
Chrisdb
Toch is er wel degelijk sprake van onrechtmatig handelen, volgens mij.
De OR had niet alleen betrokken moeten worden in de vraag 'hoe' de integratie dient plaats te vinden maar ook 'of' de integratie moet plaatsvinden. Daarover waren afspraken gemaakt, als ik me niet vergis...
Blogger
 
Tegelen
Zojuist een mail van xs gehad over het besluit van management.
De mail klinkt niet verkeerd, zelfde service, behoud fritzbox enz.
Ben benieuwd.
Mocht het overgaan uberhaupt voor een veel slechtere service zorgen, zal ik niet twijfelen weg te gaan.
Tuurlijk hoop ik niet, want ik ben na jaren ellende van Ziggo alleen maar zeer te spreken over xs.
In al de jaren maar 2 kleine dingetjes gehad, 1 inslag bliksem in de buurt waardoor modem de geest gaf.
Prima service gehad , dag erna nieuwe in huis.
En een korte tijd geleden een aantal uren geen internet.
Dus over xs heb ik niks te klagen !!!!
Hoop echt dat bij overgang alles hetzelfde blijft
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Einde XS4ALL?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Afbouw XS4ALL Algemeen : 2 15 feb 2020
Blog XS4ALL over XS4ALL, KPN en Freedom Internet: alternatieve antwoorden Algemeen : 2 20 nov 2019
Fritz!Box 7590 Nederlands Xs4all Fritzbox : 26 06 nov 2019
Kan xs4all emailhosting doen voor mijn eigen domein Algemeen : 4 23 jun 2019
XS4ALL moet blijven Algemeen : 2 06 jun 2019