obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Algemeen, maar niet gemeen.
 Onderwerp afdrukken
Einde XS4ALL?
Gondelier
Nou, wat volgt ..........

https://www.bd.nl/tech/kpn-stopt-hostingactiviteiten-xs4all-actiecomite-boos-dit-is-een-stiekeme-ontmanteling~a4476c78//
***********************************
1 x FB 7590 (7.56) Master, 1 x FB 7590 (7.56) als Repeater, 2 x Repeater 2400 (7.56), 1 x Fritz!Fon C5 (02.04.88), 7 x Fritz!Dect 200 (4.16), 1 x Fritz!Dect 400 (4.90), FRITZ!WLAN Stick AC 860.
 
sledgehammernl

Gondelier schreef:

Nou, wat volgt ..........

https://www.bd.nl/tech/kpn-stopt-hostingactiviteiten-xs4all-actiecomite-boos-dit-is-een-stiekeme-ontmanteling~a4476c78//


Persoonlijk denk ik dat ze er ook mee gestopt waren zonder bemoeienis van KPN. Veel te duur voor weinig. Daarnaast vind ik het ook heel goedkoop, van met name Freedom Internet, om dit soort dingen te misbruiken. Beetje laag en dat heeft Freedom niet nodig. De nieuwe marketing-medewerkers bij Freedom draaien soms een beetje heel erg door (bij het lachwekkende af).

Maar dat is mijn mening..;-)
 
tubejack
XS4ALL was nooit goedkoop, kwalitatief erg goed. Waar het om gaat, dat de voormalige topman beloofd heeft dat er niets zou veranderen. Dat was gewoon een leugen.
 
sledgehammernl
Dat geloven is heel naïef. Dat zou namelijk betekenen dat producten en prijzen tot in lengte van dagen onveranderd door lopen. En dat kan natuurlijk niet. Ik ben nog steeds tevreden ondanks dat ik weet dat er achter de schermen al dingen zijn gewijzigd (personen aan de HD). Dat geeft niet als de nieuwe ook kundig zijn.
 
JNi
Zo naief is dat niet, want je mag verwachten dat als er expliciet wordt aangegeven dat er geen dingen zullen veranderen dat dit op korte termijn ook niet zal gaan gebeuren...

Dat ze bv. stoppen met de hostingactiviteiten is natuurlijk niet iets wat ze nu ter plekke even bedenken. Dat is waarschijnlijk vanaf het begin af aan al de bedoeling geweest... maar ja, zeg dan niet dat je niets zal veranderen!
Dat je dit over een aantal jaren gaat doen is nog tot daar aan toe, maar zo lang is die overgang van XS4ALL naar KPN nog niet geleden...

Of... zou het iets met 1 april te maken hebben? Denk het niet overigens, want humor is nu niet iets wat ze bij KPN hoog in het vaandel hebben staan Wink

Nog even terzijde... Heb nog nooit zoveel storingen gehad sinds KPN bezig is de apparatuur van XS4ALL te integreren in de eigen organisatie... Heb al jaren TV van XS4ALL en op een enkele keer na eigenlijk nooit storingen gehad... Heb het nu bijna wekelijks!

Tja, vanwege het feit dat ik nu nog wat 'voordelen' heb bij mijn XS4ALL-abonnement ben ik nog niet overgestapt, maar dat is uiteraard een kwestie van tijd en dan is het 'exit' XS4ALL.
Want tja, het stoppen van die hostingactiviteiten is natuurlijk niet de laatste verandering... er gaat ongetwijfeld nog meer gebeuren want een mededeling van KPN dat er niets zal veranderen is natuurlijk niets waard Frown
En nogmaals, dat je dit doet over bv. een jaar of 5 is dan nog niet zo vreemd, maar niet binnen een paar jaar.
 
multigeo
Ik ben het helemaal eens met JNi.
Ik ben al enige tijd geleden overgestapt naar Freedom en dat gaat perfect alleen de TV van Canal Digital heeft wat problemen, maar dat heb ik nu opgelost.
Ik ben uiteindelijk ook overgestapt omdat de problemen met de kpn tv steeds meer toenamen; als soort laatste druppel.

Buiten mijn eigen aansluiting beheer ik nog zo'n 50 DSL lijnen door heel Nederland, waarvan de meeste bij XS4ALL.
Het aantal onderbrekingen (storingen, onderhoud, etc.) tussen de kpn aansluitingen en de XS4ALL aansluitingen was altijd duidelijk verschillend.
Alle langduriger problemen met XS4ALL lijnen ontstonden altijd door soms stomme fouten van KPN.
Ik weet ook nog goed van een aantal jaren geleden dat kpn een grote landelijke storing had waarbij XS4ALL vrolijk doordraaide, dankzij de eigen redundante infrastructuur.
Het verschil zie ik nu kleiner worden, en niet omdat het aantal onderbrekingen bij kpn afneemt.

Dus dit stoppen met shared hosting is weer zo'n klein stapje, zoals er al een aantal zijn geweest en nog vele zullen volgen.
Toegegeven, XS4ALL was niet de goedkoopste en een heel kleine speler op dit gebied.
Specialisten als ONE.COM en TransIP bieden veel meer waarde voor minder geld.
 
sledgehammernl
Die problemen met de tv heeft niets met XS4ALL te maken maar met het nieuwe menu van de tv-ontvanger. De tv dienst wordt al jaren 1 op 1 overgenomen van KPN. Dus als daar softwareproblemen zijn is de kans bijna 100% dat het ook bij XS4ALL het geval is.
Ik heb recent een jaar verlengd en kijk dan weer opnieuw naar wat er op dat moment nog over is van XS4ALL. Nu ben ik nog een stuk goedkoper uit dan bij KPN en zeker goedkoper dan bij Freedom (€40 p.m.). Daarnaast lees ik ook wel wat problemen met de tv van Canal Digitaal. Sterker nog, op het forum van Freedom lees ik dat sommige ex-XS4ALL-klanten weer terug willen naar XS4ALL.
Geduld is een schone zaak dus ik wacht het voorlopig rustig af.
 
tubejack
Met de oude TV ontvanger eigenlijk nooit problemen. Alleen dat door software updates op een gegeven ogenblik het menu traag werd.
Met de nieuwe Arris werkt het gewoon goed. Smile
 
sledgehammernl
Klopt. Ik heb net de beide 5202 ook nooit problemen gehad. Anderen modellen des te meer las ik op het KPN-forum.
 
meppele

meppele schreef:

meppele post=12536

tubejack schreef:

[quote name=meppele post=12534]Parool:
KPN wil na de zomer weer aan XS4All morrelen .......
https://bit.ly/36mZncY


Ik heb net de retourdoos van XS4ALL gehad. <knip> Heb jij wel bonding van Freedom?

Update Glasvezel aansluiting: zojuist navraag gedaan bij XS4ALL: het 'afronden en functioneel maken' van mijn glasvezelaansluiting is verplaatst van 5 maart naar 7 mei 2021. We zijn nu bijna een jaar verder sinds de eerste 'aansluitbelofte', te weten mei 2020.


Update Glasvezel aansluiting: In week 18 (3 t/m 7 mei '21) wordt op mijn adres (onderdeel van 68 app) het glasvezel project afgerond. Dit is nu definitie!! In principe kan hier dus vanaf 7 mei een FTTH verbinding aangevraagd worden.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Einde XS4ALL?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
New service by KPN for XS4ALL VOIP Customers Eigen telefoon netwerk : 3 05 jun 2022
Migratie XS4ALL naar KPN problemen VPN Usenet : 12 05 mei 2022
F-SAFE by XS4ALL batterijverbruik Algemeen : 2 30 nov 2021
overstappen naar xs4all grote fout? Algemeen : 10 11 aug 2021
Config for VLAN Tags required? - XS4ALL with Draytek Vigor 167 XS4ALL met eigen modem/router : 5 19 jun 2021
Advertentie