obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
XS4All is knettergek geworden
ArchStanton
Net nu de serviceverlening van helpdesks en klantenservices in het middelpunt van de belangstelling staat (actie Youp van 't Hek tegen T-Mobile) kun je bij XS4All extra betalen voor een betere helpdesk. Als je een Serviceplus contract afsluit krijg je een USB GSM-modem in bruikleen voor gebruik bij storingen van de vaste lijn, een omruilservice voor je modem, een extra licentie voor McAfee én..... toegang tot de ZAKELIJKE klantenservice en helpdesk. Hiermee geven ze dus toe dat de wachttijden en de professionaliteit bij de zakelijke helpdesk beter zijn dan bij de consumentenhelpdesk! En daar moet je dan 10 euro per maand extra voor betalen. De Engelsen hebben daar een spreekwoord voor: I'll do that when Hell freezes over!
 
vlovlo
ik denk dat op dit moment xs4all slecht bezig is, bovenstaande actie getuigd hier van en lijkt erg op een ziggo oplossing. Betalen voor een helpdesk vindt ik not done. Daar komt bij dat op de zakelijke helpdesk de zelfde mensen en dus kennis niveaus zit. weggegooid geld dus.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'XS4All is knettergek geworden', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
XS4ALL pop-up prijs gewonnen Algemeen : 5 29 jul 2020
Overstap naar Freedom, xs4all biedt “Pack” aan om emailadressen bij xs4all bereikbaar te houden? Algemeen : 22 20 jul 2020
Einde XS4ALL? Algemeen : 649 26 jun 2020
Vreemd probleem met VoIP in combinatie met pfSense bij XS4ALL Eigen telefoon netwerk : 2 21 jun 2020
Afbouw XS4ALL Algemeen : 2 15 feb 2020