obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
XS4ALL grootste IPv6-provider van Europa
Access
Sinds XS4ALL vorig jaar IPv6 beschikbaar maakte voor al haar klanten hebben inmiddels 7000 mensen IPv6 op hun verbinding geactiveerd. XS4ALL is daarmee de grootste leverancier in Europa van IPv6-connectiviteit aan particulieren, blijkt uit gegevens van RIPE NCC, de organisatie die de Europese IP-adressen beheert.

"IPv6 is cruciaal voor toekomstige ontwikkelingen op internet," zegt Niels Huijbregts, woordvoerder van XS4ALL, "onze klanten schuwen de vooruitgang duidelijk niet!" Steeds meer apparaten maken verbinding met internet en die ontwikkeling zal in de toekomst alleen nog maar toenemen.

Tegelijkertijd groeit het aantal internetgebruikers sterk in bijvoorbeeld Zuid-Oost Azië. In die regio zullen de huidige IP-adressen binnenkort volledig zijn opgebruikt, zodat er alleen nog maar IPv6-adressen kunnen worden uitgegeven. "En dat betekent dat u straks in Thailand op vakantie misschien niet kunt Skypen met het thuisfront," zegt Huijbregts, "omdat de IPv6-verbinding van het Thaise internetcafé geen connectie kan maken met het oude IP-adres thuis."

IPv6 maakt bij XS4ALL sinds 2010 standaard onderdeel uit van de dienstverlening. XS4ALL biedt klanten een IPv6-geschikt modem, de FRITZ!Box 7340. Helpdeskmedewerkers zijn speciaal getraind om het nieuwe internetprotocol te kunnen ondersteunen en klanten te helpen via IPv6 verbinding te maken.

Bron: XS4ALL
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'XS4ALL grootste IPv6-provider van Europa', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Einde XS4ALL? Algemeen : 629 31 mrt 2020
Afbouw XS4ALL Algemeen : 2 15 feb 2020
Blog XS4ALL over XS4ALL, KPN en Freedom Internet: alternatieve antwoorden Algemeen : 2 20 nov 2019
Fritz!Box 7590 Nederlands Xs4all Fritzbox : 26 06 nov 2019
Kan xs4all emailhosting doen voor mijn eigen domein Algemeen : 4 23 jun 2019